Blogia
AVV per la Millora de Ca N'Anglada

Carnestoltes

Carnestoltes

La sàtira és per excel·lència el llenguatge més expressiu de carnestoltes i la Sussietat de l’Embut, amb total llibertat d’expressió, ha sabut satiritzar el missatge d’enguany, de manera enginyosa per a alguns i de manera insultant per a uns altres.

Política, pederàstia, independència, futbol, violència, religió i Catalunya per senyera. Hi ha de tot i per a tots. Un ampli ventall de fets irreverents per a tots els gustos. El Carnestoltes ho permet tot: és el dia més adient per treure els drapets al sol, per escapolir-se de la realitat i sobretot per riure’s del mort i del qui el vetlla.

Tot i això, s’ha de ser conscient de la repercussió que algunes de les imatges que es presenten i els seus comentaris poden tenir en diversos col·lectius. La crítica mordaç, la falta de respecte i la poca sensibilitat per les persones o coses no són justificables per a un ampli sector i potser això s’hauria de tenir en compte.

És difícil treure’n l’entrellat per fer content tothom, perquè qui no té un all té una ceba. No obstant això, mentre visqui Carnestoltes, ens agradi o no, haurem de parar l’esquena.

Antònia Medina Restoy

Presidenta de l’AVV per la Millora de Ca N’Anglada

0 comentarios